Caso PJ1000

Centrifugaljuicer
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorik

Priser

1.139 kr Til butik »
1.139 kr Til butik »
Prisfakta: Prisen er 20 kr lavere end i sidste uge.
Kun troværdige forhandlere
Prisfakta: Prisen er 18 kr lavere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 20 kr lavere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den laveste i 2 uge(r).

Juicer type

Juicer type

Centrifugal juicer

Effekt

Effekt

800 watt

Antal hastigheder

Antal hastigheder

4

Hastighed

Hastighed

Ukendt

Påfyldningshul

Påfyldningshul

85 mm


Rankings

Herunder kan du se, hvordan Caso PJ1000 klarer sig i forhold til andre juicere.

Alle juicere
 Nr. 24 ud af 27

Se hele rangeringslisten »


Anmeldelser af Caso PJ1000

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
Der er ikke nogen brugeranmeldelser.
Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ikke nogen videoanmeldelser.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Score 0% 90% 90% 1% 0%
Caso PJ1000 Bosch MES25A0 OBH 6749 Prestige Novis Vita Sage The Nutri Juicer Pro
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris 1.139 kr 644 kr 495 kr 1.999 kr 3.895 kr
Testresultater "Godt køb" - Tænk.dk
"Testvinder" - Metro.se
Type Centrifugal juicer Centrifugal juicer Centrifugal juicer Saftpresser Centrifugal juicer
Effekt 800 watt 700 watt 800 watt 240 watt 1500 watt
Antal hastigheder 4 2 2 Auto speed 5
Hastighed Ukendt Ukendt Ukendt 150-2000 omdrej./min Ukendt
Påfyldningshul 85 mm 73 mm 75 mm Ukendt 84 mm

Score
0 point
Gns. (90 point)
90 pointMaks.
-100% under gennemsnittet
Pris
1139 kr.
Gns. (1460 kr.)
2570 kr.Maks.
-3% under gennemsnittet
+ Se 1 flere sammenligninger

Beskrivelse af Caso PJ1000

Caso PJ1000 saftpresser er på mange måder en maskine, der har nogle af de bedste kvalifikationer, som en centrifugal juicer kan have. Vi mener modellen kan stå inde for de 3 vigtigste kvalifikationer, inden man foretager et køb, nemlig; Effektivitet, levedygtig og ikke mindst simpel at rengøre. Maskinens runde former og samtidig kompakte design, giver den en masse gode placerings muligheder, hvad end man vil have den stående i køkkenet eller et andet rum. Ikke nok med det så er størstedelen af maskinen bestående af materialet rustfrit stål, som ikke bare gør den flot at se på, men samtidig er medvirkende til at en af de tre vigtige faktorer gør sig gældende, nemlig levedygtighed.
 

Motor, hastigheder og påfyldningsrør

Caso PJ1000 saftpresser er udstyret med en kraftig motor, som har en effekt på 800 Watt, hvilket medvirker til en kontinuerlig drift, hvor den kan klare selv krævende opgaver. Med krævende opgaver menes at maskinen uden problemer kan klare at forarbejde hele frugter og grøntsager, hvilken denne maskine kan. Herved sparer brugeren en masse tid, bibeholdes vigtige vitaminer og der kommer mere juice. Det kræver dog at påfyldningsrøret er stort nok, hvilket det bestemt er ved denne maskine. 85 mm er størrelsen på påfyldningsrøret, og den kan derfor uden tvivl forarbejde råvarer, såsom gulerødder, æbler, pærer mm. hele uden nogle problemer overhovedet. For at de forskellige råvarer skal forarbejdes på den bedst mulige måde kræves det at de behandles med forskellige hastigheder. Med denne maskine kan du justere mellem 4 forskellige hastigheder, i det henholdsvis frugter, grøntsager, hårdhed og blødhed er afgørende faktorer for hvilken hastighed, som skal anvendes.
 

Display og flere funktioner

At betjene denne model er ikke den største udfordring for brugeren. Et forholdsvis krystalklart LCD display er placeret på maskinens side, og det er her maskinens knapper befinder sig. Knapperne er nemme at se og finde ud af, i det de tydeligt indikerer deres funktion, samt er oplyste af blåt LED-lys. Maskinens si/filter er samtidig af det bedste materiale nemlig rustfrit stål. Herved sikres den bedste og mest mulige juice ekstrakt for brugeren. Ydermere har maskinen drypstop funktion installeret, som sørger for at unødig juice ikke går til spilde og at rengøringen er nemmere. Apropos rengøring:
 

Rengøring og sikkerhed

Maskinen er udstyret med en stor beholder med en kapacitet på 2,5 liter. I denne beholder udskilles automatisk restprodukter/reststoffer som ikke ender med at blive en del af selveste juice ekstrakten. Dette er eksempelvis frugtkød, stilk, kerner mm. Beholderen er gennemsigtig og det er derfor nemt for brugeren at vurdere, hvornår den har behov for tømning, og eftersom den er så stor, vil det betyde: Ikke ret ofte. Derudover er det muligt at skille maskinen ad i de forskellige dele, som den er bygget op efter. Delene kan nemt vaskes i opvaskemaskinen, bortset fra en del, nemlig; Motordelen. Maskinen har dog også en form for sikkerhed installeret, som forebygger eventuelle ulykker. Dette er såkaldt overophednings beskyttelse samt sikkerhedslås. Der medfølger desuden en intuitiv saftkande til maskinen.