Kuvings B6100PR

Slowjuicer
(0) 0 anmeldelser
Score
90
100

PrissammenligningPrishistorik
Prisfakta: Prisen er 312 kr højere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 424 kr højere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 10 uge(r).

Juicer type

Juicer type

Slowjuicer

Effekt

Effekt

240 watt

Antal hastigheder

Antal hastigheder

1

Hastighed

Hastighed

50 omdrej./min

Påfyldningshul

Påfyldningshul

75 mm


Rankings

Herunder kan du se, hvordan Kuvings B6100PR klarer sig i forhold til andre juicere.

Alle juicere
 Nr. 5 ud af 27

Se hele rangeringslisten »

Alle slowjuicere
 Nr. 3 ud af 8

Se hele rangeringslisten »


Egenskaber

Bedst i test

Juiceren har klaret sig særlig godt i test.

Sammenligning

Anmeldelser af Kuvings B6100PR

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(nan) baseret på 0 anmeldelser

Amazon.com
() 0 anmeldelser

Amazon.com er en stor amerikansk internethandelsvirksomhed.


Whiteaway.com
() 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internet forhandler der primært beskæftiger sig med salg af hvidevarer.


Elgiganten.dk
() 0 anmeldelser

Elgiganten.dk er et dansk varehus med salg på nettet og i Elgiganten-butikker.


Kitchenone.dk
() 0 anmeldelser


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Score 90% 90% 0% 0% 0%
Kuvings B6100PR Juicepresso WJPS-1 Omega OMJ-J8228 Philips HR1946/70 KitchenAid 111ECA
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
(0)
0 anmeldelser
Pris 2.221 kr 1.099 kr 2.473 kr 1.942 kr 3.067 kr
Testresultater "Testvinder" - High On Life
"Testvinder" - Stiftung Warentest
Type Slowjuicer Slowjuicer Slowjuicer Slowjuicer Slowjuicer
Effekt 240 watt 150 watt 150 watt 200 watt 200 watt
Antal hastigheder 1 1 1 1 2
Hastighed 50 omdrej./min 40 omdrej./min 80 omdrej./min Ukendt Ukendt
Påfyldningshul 75 mm Ukendt 44 mm Ukendt Ukendt

Score
90 point
Gns. (90 point)
90 pointMaks.
32% over gennemsnittet
Pris
2221 kr.
Gns. (1460 kr.)
2570 kr.Maks.
88% over gennemsnittet
+ Se 1 flere sammenligninger

Beskrivelse af Kuvings B6100PR

Kuvings B6100S slowjuicer er i den grad en eksklusiv maskine, der bidrager til de bedste og mest perfekte resultater. Denne model er den eneste slowjuicer maskine på markedet, der har mulighed for at bearbejde hele frugter. En af de store forcer ved denne kvalifikation er at du som bruger undgår den oxidering, der opstår når frugten skæres i mindre stykker. Herudover har dette produkt været med i godmorgen Danmark, hvor den har fået tildelt titlen: “Den bedste slowjuicer” af anmelderen Mads Bo.
 

Skånsom presning

Denne Kuvings slowjuicer har en betydeligt mere skånsom presning end saftpresserne på markedet, og giver derfor meget bedre muligheder for at lave en frisk og naturlig juice. Baggrunden for at denne juice kan opnås skyldes at maskinen under presningen ikke ødelægger frugtens næringsstoffer og enzymer, og derved netop giver en sundere juice. Den typiske saftpresser har nemlig den egenskab at den i form af hurtige omdrejninger og knivene ødelægger disse enzymer og næringsstoffer, og medvirker til oxideringen. Kuvings slowjuicer har ydermere den fantastiske egenskab at den automatisk sorterer de hele frugter under bearbejdningen, således at juicen kommer ud i den ene side medens det resterende den anden side. Denne effekt sørger for at maskinen ikke skal tømmes og skilles ad, mens den er i gang.
 

Stærk motor og smarte funktioner

Motoren i denne slowjuicer har en effekt på 250 Watt, og har samtidig den egenskab at den er meget lydløs under forarbejdningen. Med andre ord har den et lydniveau på kun 30 decibel. Derudover er denne motor som skrevet ekstremt kraftfuld i det den er i stand til at klare selv hele frugter. Med andre ord kan denne maskine håndtere alle frugter og grøntsager på markedet, og bearbejde dem på en super god måde. Et godt tip er at bruge hele råvarer, og ikke skære noget af, men selv lade maskinen sørger for dette. Et eksempel på dette kan være at anvende hele gulerodden inklusive den grønne top, i det denne top rent faktisk har en betydeligt højere mængde a-vitamin indhold, end gulerodden i sig selv har. Ydermere fremstiller denne model en juice, der er i stand til at beholde en frisk farve. Ligeledes skiller juicen ikke kort tid efter at bearbejdningen af den er færdig. Som en konklusion på motoren i denne maskine, får du en kraftfuld motor, som kan håndtere selv de skrappeste opgaver og stadig ikke slides op på bekostning af dette. Der er 5 års motorgaranti medfølgende.
 

Brugervenlighed og Tilbehør

At anvende denne maskine er utroligt simpelt selv for de mest uerfarne brugere. Maskinen kører på 1 hastighed, og sørger sådan set for det hele. Det eneste du har af job som bruger er at tilsætte frugterne/grøntsagerne hele som de er, hvorefter maskinen automatisk sorterer juice og frugtkød/restmateriale hver for sig. Nemmere kan det ikke gøres. Medfølgende til maskinen er 2 kander, der bruges til henholdsvis frugtkød/restmateriale og juice. Ydermere medfølger en opskriftsbog, der vel og mærket er på engelsk. Denne opskriftsbog indeholder nogle af de mest delikate og lækre opskrifter på juice. Ved denne model er der samtidig mulighed for at købe ekstraudstyr i form af isdesserter og smoothies, der også kan anvendes sammen med maskinen.
 

Rengøring

At rengøre denne slowjuicer er meget simpelt, hvilket også er en af hovedgrundene bag den velkendte anmelder Mads Bo’s udtalelser omkring denne maskine som værende; “den bedste slowjuicer”. Hele maskinen kan meget nemt skilles ad, og tørres af takket være formen på den. Alle maskinens dele er nemme at komme ind til og rengøre, i det konstruktionen er som den er. Der er enkelte steder som er svære at komme ind til, men dette problem har Kuvings behandlet i form af et smart aggregat der er tilpasset til at rense netop selve kniven. Dette aggregat påsættes nemt omkring selveste knivene og drejes blot frem og tilbage for at rengøre. Foruden dette medfølger en smart rensebørste, hvis der skulle være steder du mener kan være lidt svære at komme ind til. Med henblik på rengøringen under selveste forarbejdningen er det meget simpelt. Som tidligere skrevet skylles maskinen blot med vand i skiftene af de forskellige frugt- og grøntssagstyper. Herved sikres en god Hygiejne og altid frisk juice.