Bedste slowjuicere (November 2017)

Find de slowjuicere der får de bedste anmeldelser og klarer sig bedst i test.

90
#1
Omega OMJ-J8228
Slowjuicer
✓ 4.5 ud af 5 (3345 brugere)
Black Friday pris
2913 kr 2.199
Se forhandlere »
88
#2
Philips HR1946/70
Slowjuicer
✓ 4.4 ud af 5 (109 brugere)
kr 1.949
Se forhandlere »
88
#3
Wilfa SJ-150
Slowjuicer
"Testvinder" - Politiken.dk
✓ 4.3 ud af 5 (100 brugere)
Black Friday pris
774 kr 679
Se forhandlere »
88
#4
Philips HR1949/20
Slowjuicer
✓ 4.4 ud af 5 (77 brugere)
Black Friday pris
2188 kr 1.958
Se forhandlere »
86
#5
Philips HR1894
Slowjuicer
✓ 4.3 ud af 5 (258 brugere)
kr 1.599
Se forhandlere »
loading icon

Bedste tilbud lige nu...

10%
Gastroback 4012...
904,-
814,-
7%
Gastroback 4012...
904,-
841,-

Vis alle slowjuicer tilbud

Valg af slowjuicer

Hvilken slowjuicer er bedst?

slowjuicerHos Test-saftpresser.dk er Omega OMJ-J8228 kåret som den bedste saftpresser. Dette er vi kommet frem til på baggrund af primært brugeranmeldelser. Philips HR1946/70 kommer ind på en andenplads og på en tredjeplads kommer modellen Wilfa SJ-150.

Valg af slowjuicer

Der er næsten ikke noget, der smager bedre, end et glas friskbrygget juice. Om det så er ren frugt lavet af appelsiner og æbler, eller om du i højere grad er interesseret i en grøntsagssmag, hvor du for eksempel kan tilsætte ingefær, spinat og andet, som du måtte ønske, kan du få præcis den juice, du vil med en slowjuicer.

 

Der findes mange forskellige modeller, og hvis du overvejer at købe en slowjuicer, kan du læse med her, hvor vi vil fortælle dig, hvad du skal tænke på, inden du køber en slowjuicer. Slowjuicerne minder meget om hinanden, men du kan med fordel kigge på nogle forskellige parametre med henblik på at erhverve dig netop den model, der passer til dit behov.

Fordele ved en slowjuicer
En af de største fordele ved en slowjuicer er, at den er i stand til at håndtere alle slags grøntsager og frugter. Det betyder, at du får mange fantastiske valgmuligheder, når du skal til at finde ud af, hvilken slags juice du gerne vil have. Derudover er slowjuiceren udstyret med en meget lydsvag motor, og den arbejder ved så lave omdrejninger, at behandlingen af ingredienserne foregår på meget nænsom vis.

 

Den lavere hastighed betyder også, at saften iltes i meget ringe grad, og det har to fordele. For det første bibeholder du på den måde flere af frugtens og grøntsagernes næringsstoffer, og for det andet betyder den ringe iltning af ingredienserne også, at saften kan holde sig 2-3 dage i køleskabet, efter at du har lavet juicen.

 

En sjov lille detalje er også den, at du faktisk kan lave eksempelvis mandelmælk i slowjuiceren. Du skal blot lægge mandlerne i blød, inden du begynder på det projekt. I det hele taget er slowjuiceren meget alsidig, og du kan lave mange forskellige juicer.

Brugervenlighed og motorkraft
Det er bestemt også vigtigt, at du tænker på, hvor brugervenlig slowjuiceren er. Det forholder sig nemlig sådan, at en slowjuicer i langt de fleste tilfælde kun er udstyret med et lille indføringsrør til grøntsager og frugt. Derfor er du nødt til at skære dine ingredienser ud først. Nogle mennesker synes ikke om det, mens andre ser det som en naturlig forberedelse af juicen. Men du kan med fordel sørge for at se på netop den detalje og sørge for at vælge en slowjuicer, der er udstyret med et indføringsrør af en vis størrelse.

 

Når det handler om motorkraft, så gør du også klogt i at undersøge, om den slowjuicer, du har kastet din kærlighed på, har nok kraft til at håndtere dine ønsker for juiceproduktion. Det kræver nemlig sin slowjuicer at håndtere forskellige slags frugter og grøntsager. I øvrigt vil de fleste slowjuicere slå motoren fra, hvis du putter ingredienserne i for hurtigt eller på anden vis presser dens ydeevne for meget.

Er den besværlig at gøre ren?
Du undgår desværre ikke at skulle gøre slowjuiceren ren, og derfor er det også vigtigt, at du anskaffer dig en model, hvor du med det samme har en fornemmelse af, at det er til at komme nær slowjuicerens enkelte del, så du uden de store krumspring kan gøre den ren efter brug. Hvis du køber en slowjuicer, er du altså nødt til at acceptere, at der følger en del manuelt arbejde med både i form af rengøring, men også i form af forarbejde.

 

Mange slowjuicere har for eksempel en kande, som godt kan komme i opvaskemaskinen - og det gælder i øvrigt også for flere andre af de smådele, som en slowjuicer består af. For eksempel indgangsrøret og selve sneglen, som sørger for at presse ingredienserne. Men du kan faktisk også skylle de forskellige dele under vandhanen. Hvis du gør det lige efter, du har brugt den, tager det ikke mere end tre minutter.

Design af slowjuiceren - vertikal eller horisontal model
En slowjuicer er enten af den vertikale eller horisontale model. Det dækker simpelthen over den måde, hvorpå de er designet. Den vertikale model er opretstående og er i udgangspunktet den slowjuicer, du bør vælge, hvis du ikke har tidligere erfaring med disse maskiner. Den kan fint klare forskellige grøntsager og frugter til den gennemsnitlige forbruger.

 

Den horisontale model er til dig, der ønsker at eksperimentere mere med at lave juice. Designet gør den velegnet til brug af eksotiske ingredienser som eksempelvis hvedegræs, og det er også sådan en model, du skal vælge, hvis du gerne vil lave mandelmælk eller pesto. Den er også fortrinlig til at håndtere spinat og selleri, som den vertikale model godt kan have nogle problemer med at presse.

Om vores test af slowjuicere
Antal sammenlignet: 11
Gns. pris: 2120 kr
Gns. score: 82